Drone filmt in haven verdwaalde bultrug

Elk jaar trekken rond deze tijd duizenden bultruggen langs de kust van de VS naar het noorden, op zoek naar voedsel in de koudere wateren bij Alaska. Helaas raken sommige walvissen gedurende de lange tocht wel eens de weg kwijt. Zo kon het gebeuren dat een nog niet volgroeide bultrug terecht kwam in Ventura Harbor Marina, vlakbij de Channel Islands National Park Reserve. Een drone filmde hoe de bultrug zijn weg zoekt door de haven en dat levert spectaculaire beelden op, zoals je in onderstaande video kunt zien.

- Advertentie -
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

2 gedachten over “Drone filmt in haven verdwaalde bultrug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools lease & rentals
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.