Drone filmt in haven verdwaalde bultrug

Elk jaar trekken rond deze tijd duizenden bultruggen langs de kust van de VS naar het noorden, op zoek naar voedsel in de koudere wateren bij Alaska. Helaas raken sommige walvissen gedurende de lange tocht wel eens de weg kwijt. Zo kon het gebeuren dat een nog niet volgroeide bultrug terecht kwam in Ventura Harbor Marina, vlakbij de Channel Islands National Park Reserve. Een drone filmde hoe de bultrug zijn weg zoekt door de haven en dat levert spectaculaire beelden op, zoals je in onderstaande video kunt zien.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

2 gedachten over “Drone filmt in haven verdwaalde bultrug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak kans op deze backpack t.w.v. € 199,-!

We hebben weer een mooie winactie lopen! Wil jij deze Torvol Drone Adventure Backpack ter waarde van € 199,- winnen? Check snel onze review en lees hoe je kans maakt op een hagelnieuw exemplaar van deze backpack voor outdoor beeldmakers!