Markt

Aerialtronics zoekt partners en investeerders voor doorstart

Om een doorstart mogelijk te maken is de Nederlandse dronefabrikant Aerialtronics op zoek naar nieuwe partners en investeerders. Dat schrijft het bedrijf op haar website. Curator Mark Aukema van RWV Advocaten onderzoekt momenteel welke partijen interesse hebben.

Uitstel van betaling

Afgelopen week werd bekend dat Aerialtronics in de financiële problemen is geraakt, en daardoor uitstel van betaling heeft aangevraagd. Het bedrijf hoopt door op een snelle doorstart en verwacht dat huidige klanten geen nadeel zullen ondervinden van de ontstane situatie. Openstaande orders worden voor zover mogelijk gewoon verwerkt.

Partijen die interesse hebben in een belang in het bedrijf wordt gevraagd zich te melden bij de curators. Bij serieuze interesse zal men worden gevraagd om een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen, waarna men inzage kan krijgen in de boeken en orderportfolio.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier