Video

Kijken: haaien doen zich tegoed aan enorme school vissen

Dronepiloot Tovi Sonnenberg uit de Amerikaanse staat New York legde onlangs een wel heel bijzonder natuurfenomeen vast. Voor de kust van Bridgehampton had zich als gevolg van een storm namelijk een enorme school vissen verzameld. En dat trekt jagers aan…

In de video zie je vanuit de lucht hoe een paar haaien zich tegoed doen aan de talloze vissen om hen heen. De video werd opgenomen met een DJI Phantom 4.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier