Foto’s uitgelekt van DJI Mavic Pro Platinum

De IFA 2017 elektronicabeurs staat voor de deur, en eerder hintten wel al op de mogelijkheid dat DJI een Mavic Pro 2 of zelfs een Phantom 5 zou gaan aankondigen. Dat vermoeden lijkt enigszins bewaarheid te worden nu er foto’s zijn uitgelekt van de DJI Mavic Pro Platinum. Nadere details ontbreken nog.

De uitgelekte foto’s betreffen de verpakking van de nieuwe drone en een opname van een display tijdens een product shoot. Er zijn weinig visuele verschillen te zien ten opzichte van de Mavic Pro, die vorig jaar werd geïntroduceerd. Alleen de propellers hebben een wat agressievere vorm, en de camera/gimbal-module lijkt iets groter te zijn geworden.

Betere camera en achterwaartse obstakeldetectie
Als DJI inderdaad een geupdate Platinum-versie van de Mavic Pro gaat aankondigen, dan verwachten we dat deze een wat verbeterde camerasensor en lens heeft. Verder zijn de vliegprestaties mogelijk wat beter en beschikt de nieuwe Mavic Pro ook over achterwaartse obstakeldetectie.

Of er inderdaad ook een Phantom 5 op het programma staat zal mogelijk de komende dagen blijken, in de aanloop naar de IFA 2017 in Berlijn.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier