#adv

De beste drone tas voor je DJI Spark, Mavic Pro of Phantom

De merknaam Lowepro zal menig fotograaf bekend in de oren klinken. Het bedrijf maakt namelijk de meest uiteenlopende cameratassen, rugzakken, slingbags, trolley’s en koffers voor camera-apparatuur en accessoires. Sinds enige tijd biedt Lowepro ook rugzakken en koffers aan voor drones, waaronder de tassen uit de DroneGuard en ViewPoint-serie.

In Nederland worden de tassen en backpacks van Lowepro geïmporteerd door Degreef & Partner. Zij voeren het gehele assortiment, dus je kunt op hun website zien welke modellen er allemaal zijn. Aangezien de meeste mensen vliegen met drones van DJI worden in dit artikel drie tassen voor drones van deze fabrikant uitgelicht. 

DroneGuard BP 250 voor de DJI Mavic Pro
De Mavic Pro is van zichzelf een compacte drone, maar met alle accessoires die je onderweg nodig hebt is het toch handig om een backpack te hebben die niet alleen stevig en duurzaam is, maar die ook allerlei handige opbergvakken biedt. De DroneGuard BP 250 is zo’n backpack: je kunt er niet alleen je drone in kwijt, maar ook een 15” laptop, de controller, filters, reserveaccu’s en andere benodigdheden. De hardshell zorgt voor optimale bescherming onderweg.

DroneGuard BP 400 voor de DJI Phantom-serie
De Phantom is een wat grotere drone en dat vraagt ook om een backback met voldoende ruimte. Niet alleen voor de drone en controller, maar ook voor extra accu’s en bijvoorbeeld een laptop. Aan die eisen komt de DroneGuard BP 400 backpack perfect tegemoet: naast je Phantom (alle modellen) en controller kun je er met gemak vier extra accu’s in kwijt, een tablet en een 15” laptop. Het draagcomfort is optimaal en je drone is goed beschermd dankzij de harde Lowepro FormShell.

DroneGuard CS 200 voor de DJI Spark of Parrot Bebop
De Parrot Bebop of DJI Spark zijn drones die je eigenlijk altijd bij je kunt hebben. Dankzij het kleine formaat neem je zo’n drone immers overal mee naartoe. Dan is het wel zo handig dat er ook een kleine dronekoffer beschikbaar is, waarin je minidrone goed beschermd is. De DroneGuard CS 200 is zo’n klein formaat dronekoffer: de tas werd specifiek ontwikkeld voor kleine drones zoals de Parrot Bebop en DJI Spark, maar je kunt er ook een andere compacte quadcopter in kwijt.

De drone backpacks en tassen van Lowepro zijn onder andere te koop bij Droneshop.nl.

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier