BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Kijken: raketaangedreven samoeraizwaard hakt vliegende drone doormidden

Je hebt zo van die experimenten die echt nergens op slaan, maar wel leuk zijn om naar te kijken. Een voorbeeld daarvan is onderstaande video, waarin je in slow motion kunt zien hoe een vliegende DJI Phantom door midden wordt gehakt door een raketaangedreven Katana (traditioneel Japans samoeraizwaard).

De video werd gemaakt door ene David Windestal, die zich naar eigen zeggen liet inspireren door the backyard scientist. Het idee is simpel: men neme een zwaard, bindt daar een raketmotor aan vast, en laat het geheel langs een geleiderail in grote vaart op een vliegende quadcopter afstormen.

Het resultaat is zo’n typische don’t try this at home video, waarin je kunt zien hoe de drone op een haar na keurig netjes in tweeën wordt gekliefd.

Bestel het boek 'Dronevideo's maken' bij Bol.com

2 Comments

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.