BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Caleidoscopische dronebeelden doen sterk denken aan Inception

Aan welke film van regisseur Christopher Nolan moet je denken bij het bekijken van onderstaande dronevideo? Juist ja, Inception, die film waarin de meest onmogelijke scenes voorbij kwamen. De onvergetelijke beelden in Inception hebben miljoenen dollars aan special effects en computeranimatie gekost, maar met een gewone drone en een paar spiegeleffecten kom je ook een heel eind.

De dronebeelden werden gemaakt door Alban Roinard, en bewerkt door videokunstenaar Paul Parker. Het duo blaast het fenomeen dronevideo heel nieuw leven in met hun caleidoscopische weergave van uiteenlopende luchtopnamen. De beklemmende soundtrack maakt het effect helemaal af.

Mocht je zelf aan de gang willen gaan met deze montagetechniek, vergeet dan niet om je probeersels in de Dronefotografie en -video Facebookgroep te plaatsen. En houd svp rekening met het feit dat vliegen boven bebouwing in onze contreien niet is toegestaan.

Dronefotografie (2016)

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.