BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Kijken: Zwitserse alpen spectaculair in beeld gebracht met racedrone

De Canadese FPV-dronepiloot Gabriel Kocher (Gab707) verbaast regelmatig met prachtige video’s, gefilmd met zijn op maat gemaakte FPV-racedrone met een GoPro Hero 5. Een recente video, gemaakt in de Zwitserse Alpen, is het bekijken zeker waard.

Kocher maakt gebruik van een racedrone die tot zo’n 3 kilometer ver kan vliegen. Hij gebruikt onder andere een aangepaste versie van de Nracing Katana, ESCs van Hobbywing, antennes van StrixRC en een GoPro Hero 5 die filmt aan 2.7K met 60 fps. Vliegen doet hij met een FPV-bril, een Fatshark HD3, zodat hij de drone rakelings langs bergkammen kan laten scheren. Bekijk zeker ook de uncut-versie: de beelden die hij zelf te zien kreeg tijdens het filmen.

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.