Kijken: Zwitserse alpen spectaculair in beeld gebracht met racedrone

De Canadese FPV-dronepiloot Gabriel Kocher (Gab707) verbaast regelmatig met prachtige video’s, gefilmd met zijn op maat gemaakte FPV-racedrone met een GoPro Hero 5. Een recente video, gemaakt in de Zwitserse Alpen, is het bekijken zeker waard.

Kocher maakt gebruik van een racedrone die tot zo’n 3 kilometer ver kan vliegen. Hij gebruikt onder andere een aangepaste versie van de Nracing Katana, ESCs van Hobbywing, antennes van StrixRC en een GoPro Hero 5 die filmt aan 2.7K met 60 fps. Vliegen doet hij met een FPV-bril, een Fatshark HD3, zodat hij de drone rakelings langs bergkammen kan laten scheren. Bekijk zeker ook de uncut-versie: de beelden die hij zelf te zien kreeg tijdens het filmen.

Avatar foto

Frederick Gordts

Frederick Gordts is technologiejournalist en IT-ondernemer. Hij heeft een webshop met accessoires voor drones, waaronder antennes en onderdelen (www.maxxuav.eu), en neemt zijn eigen drone(s) overal mee naartoe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier