Kijken: racedrone maakt adembenemende beelden van achtbaan

In het pretpark Nigloland, nabij de Franse stad Troyes, werden racedrones ingezet om een achtbaan te volgen. Het gaat om de 33 meter hoge megacoaster Alpina Blitz, die tot meer dan 80 kilometer per uur gaat. Voor de veiligheid droegen de passagiers in de achtbaan helmen en zijn er geen andere bezoekers in het park.

Bekijk ook de making of video!

Avatar foto

Frederick Gordts

Frederick Gordts is technologiejournalist en IT-ondernemer. Hij heeft een webshop met accessoires voor drones, waaronder antennes en onderdelen (www.maxxuav.eu), en neemt zijn eigen drone(s) overal mee naartoe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier