Video

Kijken: attracties Europa-park spectaculair gefilmd door racedrones

Een aantal professionele dronepiloten kreeg toestemming om hun drones te vliegen in Europa-Park, het grootste pretpark van Duitsland. De themagebieden IJsland en Portugal mochten overvlogen worden na sluitingstijd, zodat onder andere de attracties Atlantica SuperSplash, achtbaan Wodan en lanceerachtbaan Blue Fire uniek en op spectaculaire wijze in beeld kwamen. De drie dronepiloten maakten gebruik van FPV-racedrones.

Avatar foto

Frederick Gordts

Frederick Gordts is technologiejournalist en IT-ondernemer. Hij heeft een webshop met accessoires voor drones, waaronder antennes en onderdelen (www.maxxuav.eu), en neemt zijn eigen drone(s) overal mee naartoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier