Kijken: Splendid Earth, dronevideo met beeld van acht verschillende piloten

Bij toeval stuiten we onlangs op een dronevideo met als titel Splendid Earth, waarin dronebeelden te zien zijn van acht verschillende locaties op aarde. De beelden werden gemaakt door Aerial Entertainment Studios (AES), een internationaal samenwerkingsverband van prijswinnende aerial cinematografen.

In nog geen tweeënhalve minuut word je als kijker langs oerwouden, watervallen, eilandengroepen, actieve vulkanen, piramides, woestijnen, stranden en andere wereldwonderen en natuurschoon geleid.

Gegarandeerd dat je na het kijken van de video weer zin hebt om je drone tevoorschijn te halen en op pad te gaan om mooie beelden te schieten. Ook al is het fenomeen dronevideo inmiddels redelijk ingeburgerd, vaak ziet onze aarde er vanaf enkele tientallen meters hoogte er toch nèt nog wat mooier uit!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier