Deze Spark en Mavic Pro-accessoires nam de Sint mee uit Spanje (+winactie)

Vandaag komt Sinterklaas aan in Nederland. Ook dit jaar heeft hij weer veel presentjes in zijn stoomboot meegenomen, waaronder de nieuwste drone-accessoires van PolarPro. Om alvast helemaal in de Sinterklaasstemming te komen hebben we in samenwerking met Degreef & Partner een sfeervolle winactie opgezet. Wil jij een familielid, vriend of bekende verrassen met een leuk accessoirepakket voor de DJI Mavic Pro of Spark? Lees dan snel hoe je meedoet!

Katana
Wist je dat je met je drone ook prima op de grond stabiele filmbeelden kunt maken? De stabilizer werkt immers ook als je de drone gewoon in de hand houdt, zodat je al lopend, fietsend of rijdend mooi vloeiende opnamen kunt maken. Om dat te vergemakkelijken heeft PolarPro een handige accessoire ontwikkeld, de Katana. Dit is een houder voor de DJI Mavic Pro, voorzien van twee handvatten. Ook is er een houder waar je je smartphone op kunt zetten, zodat je goed kunt zien wat je filmt. De Katana is er ook in een uitvoering voor de Spark.

Remote Lock
De remote control van de Spark of Mavic Pro is niet heel fragiel, maar toch is het een goed idee om de sticks te beschermen tijdens transport om te voorkomen dat deze buigen of zelfs afbreken. Daarvoor heeft PolarPro de Remote Lock ontwikkeld. Na het vliegen klik je deze bescherming op z’n plek en de control sticks van de controller zijn dan netjes geborgd. Ideaal toch?

Phone Mount
Over de controller van de Mavic Pro en Spark gesproken… Normaal gesproken bevestig je je smartphone onderaan de controller, middels de twee uitvouwbare armpjes. Maar echt ideaal is dat niet, je moet toch wel erg ver naar beneden kijken tijdens het vliegen om het scherm te kunnen zien. Om dat op te lossen is er de PolarPro Phone Mount, die je eenvoudig vastklikt aan de controller. Daarna kun je je smartphone bovenop de controller bevestigen. Had DJI dat niet zelf kunnen bedenken?

Soft Case
Ga je op reis en wil je je drone meenemen, maar heb je geen zin om met een aparte drone backpack rond te lopen? Dan is de PolarPro Soft Case ideaal. Je Spark of Mavic Pro is hierin prima beschermd, en je kunt de case vervolgens makkelijk in je koffer of rugtas meenemen. In de case is er ook ruimte voor extra accu’s, en de versie voor de Mavic Pro biedt ook ruimte voor de controller. Handig voor onderweg!

Winactie
Wil jij kans maken op één van de twee Sinterklaaspakketten met daarin de PolarPro Katana, Remote Lock, Phone Mount en Soft Case, voor de DJI Mavic Pro of de Spark? Ga dan snel naar dit bericht op Facebook en laat weten aan wie jij de set graag zou willen geven, en welke drone de persoon in kwestie heeft (Mavic Pro of Spark). Doe dat vóór zondag 19 november 22:00. We laten die avond nog weten wie de twee winnaars zijn, en dan zorgt Degreef & Partner ervoor dat de sets zo snel mogelijk verstuurd worden!

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier