Video

Kijken: bijna 1.200 drones tegelijk de lucht in tijdens Chinees evenement

Afgelopen week vond in de Chinese provincie Guangzhou het Fortune Global Forum plaats, een groot congres over de ontwikkeling van de wereldeconomie. Ter afsluiting van de conferentie werd een spectaculaire lichtshow georganiseerd, waarbij maar liefst 1.180 drones gelijktijdig de lucht in gingen. Daarmee is het de grootste droneshow tot nu toe: tijdens een eerdere Chinese show gingen er ‘slechts’ 1.000 drones de lucht in. Net als toen werd ook deze show verzorgd door de Chinese dronefabrikant Ehang.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier