MarktOnderzoek

Doe mee aan het Dronewatch lezersonderzoek 2017 en maak kans op een drone!

Om meer inzicht te krijgen in de achtergronden en voorkeuren van Nederlandse en Belgische dronegebruikers organiseert Dronewatch dit jaar voor het eerst een groot lezersonderzoek. Ben je in het bezit van een drone of overweeg je om een drone aan te schaffen voor particulier of beroepsmatig gebruik? Dan zijn we zeer benieuwd naar jouw mening over een aantal zaken. Door mee te doen maak je kans op een PowerEgg drone ter waarde van €1.599,-!

Inzicht in dronesector

Waarvoor gebruikt men hun drone eigenlijk? Met wat voor drones vliegen mensen het meest? Hoe vaak komen crashes of fly-aways voor? Hoeveel animo is er eigenlijk voor FPV racing? Hoeveel mensen overwegen om beroepsmatig iets te gaan doen met drones en voor welk doel? Hoe denkt men over regelgeving? Hoe waardeert men de informatievoorziening via Dronewatch? Deze en andere vragen komen allemaal aan bod.

Met de uitkomsten willen we niet alleen de berichtgeving van Dronewatch beter laten aansluiten op de interesses van onze lezers, maar ook beter inzicht krijgen in de issues die spelen. Het is voor het eerst dat er op deze schaal onderzoek wordt gedaan naar de dronesector in Nederland en België. We verwachten dan ook dat de uitkomsten van het onderzoek unieke inzichten geven in de ontwikkeling van de markt. Het streven is om het onderzoek elk jaar te herhalen om zodoende trends te kunnen identificeren.

Meedoen en winactie

Meedoen aan het onderzoek kan tot en met 31 december 2017. De resultaten worden medio januari gepubliceerd. Deelnemen kan desgewenst anoniem, maar wie kans wil maken op de PowerEgg drone die we mogen verloten van PowerVision moet wel zijn of haar emailadres en naam invullen. De gegevens worden geanonimiseerd verwekt en niet doorgegeven aan derden. Door deel te nemen aan de winactie verklaart men bovendien akkoord te zijn met de wedstrijdvoorwaarden.

Ga naar de enquête (invullen duurt ca. 5-10 minuten)

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier