Kijken: Kerstman vliegt per racedrone door winterwonderland

Met de opkomst van drones en de bloei van onbemande luchtvaart in het algemeen is vervoer per arrenslee écht niet meer van deze tijd. Dus waarom zou je als Kerstman nog moeilijk doen met vliegende rendieren als je ook drones kunt inschakelen? Team Blacksheep laat zien hoe ook de Kerstman met zijn tijd meegaat, en zich tegenwoordig per FPV racedrone door de lucht laat vervoeren. Fijne dagen allemaal!

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over een volledige ROC vergunning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier