Video

Kijken: drone legt overstromingen Parijs door hoge waterstand in Seine vast

Als gevolg van extreem hoge waterstanden in de rivier de Seine zijn delen van Parijs en andere aan de rivier gelegen dorpen en steden overstroomd geraakt. Naar verwachting bereikt het waterpeil op zondag een recordhoogte van maar liefst zes meter boven het normale niveau. Inmiddels hebben honderden mensen hun huizen en bedrijven moeten verlaten. De politie van Parijs maakte met een drone beelden van de overstroomde gebieden.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier