Video

Kijken: Noorder- en Lepelaarplassen, een natuurgebied vlakbij Almere

Op slechts een steenworp afstand van Almere-Stad vind je een klein maar bijzonder natuurgebied: de Noorder- en Lepelaarplassen. Je kunt er in de winter heerlijk wandelen en in de zomer ook prima recreëren. Kom alvast in de stemming voor een bezoekje aan deze waterrijke omgeving middels onderstaande sfeerbeelden en een 360º overzichtsfoto van het gebied.

En de 360º luchtfoto:

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Kijken: Noorder- en Lepelaarplassen, een natuurgebied vlakbij Almere

  • Mooie 360 Wiebe. Ik ken de brug waarop jij gestaan hebt. Een bijzonder gebied en gelukkig open voor drones.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier