Video

Kijken: de mooiste dronebeelden van bevroren meren, schaatsende mensen en kruiend ijs

De strenge vorst die Nederland tot een week geleden in de ban hield heeft gezorgd voor prachtige drone-opnamen van ijslandschappen, schaatsende mensen en – toen de dooi eenmaal was ingezet – kruiend ijs. Nu dat we langzaamaan afscheid aan het nemen zijn van Koning Winter grijpen we deze gelegenheid aan om nog één keer terug te kijken op deze periode van vorst en ijzige wind.

Kruiend ijs op het IJsselmeer

Kruiend ijs op het Markermeer

Schaatsen op de Halve Maan bij Goirle

Drone trekt schaatser voort

Schaatsen op het Veluwemeer

Kruiend ijs bij Stavoren

IJszeilen op de Gouwzee

Afsluitdijk

IJszeilen op het Braassemermeer

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier