Kijken: drone legt bloesempracht China vast

In zuid-west China staan momenteel de abrikozen-, kersenbomen en azalea’s in bloei. Dat levert prachtige plaatjes op vanuit de lucht, zoals je kunt zien in onderstaande dronevideo die door BBC News werd gepubliceerd. Helaas zijn de videobeelden niet van heel hoge kwaliteit, maar zelfs dan is het nog prachtig om te zien.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier