Kijken: drone legt bloesempracht China vast

In zuid-west China staan momenteel de abrikozen-, kersenbomen en azalea’s in bloei. Dat levert prachtige plaatjes op vanuit de lucht, zoals je kunt zien in onderstaande dronevideo die door BBC News werd gepubliceerd. Helaas zijn de videobeelden niet van heel hoge kwaliteit, maar zelfs dan is het nog prachtig om te zien.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.