Kijken: racedrones vs. drifters

Hoe kun je driftende rallyauto’s nu beter filmen dan met racedrones die minstens net zo snel en wendbaar zijn als de auto’s die ze filmen? De heren van Drone Racing League namen de proef op de som en reisden af naar een in de woestijn gelegen racecircuit. Volop ruimte om te driften én te vliegen dus, en dat levert spectaculaire beelden op.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.