Kijken: racedrones vs. drifters

Hoe kun je driftende rallyauto’s nu beter filmen dan met racedrones die minstens net zo snel en wendbaar zijn als de auto’s die ze filmen? De heren van Drone Racing League namen de proef op de som en reisden af naar een in de woestijn gelegen racecircuit. Volop ruimte om te driften én te vliegen dus, en dat levert spectaculaire beelden op.

- Advertentie -
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools lease & rentals
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.