Ervaar de nieuwste drones en toepassingen tijdens de Skytools Airshow 2018

Ben je professioneel geïnteresseerd in drones en wil je wel eens de nieuwste systemen zien vliegen? Of wil je van gedachten wisselen met een expert als het gaat om bijvoorbeeld thermografische inspecties, wet- en regelgeving, fotografie en cinematografie of laser scanning? Kom dan op 5 of 12 juli naar de Skytools Airshow 2018!

Voor professionals

Veel mensen overwegen de inzet van drones in hun professionele omgeving, maar lopen tegen allerlei vragen aan: wat voor systeem leent zich het beste voor de beoogde toepassing? Hoe zit het met de wet- en regelgeving? Welke sensoren en softwarepakketten zijn er beschikbaar voor het verkrijgen en verwerken van data en hoe worden die het beste ingezet?

Om op de bovenstaande en andere vragen een antwoord te geven organiseert Skytools op donderdag 5 en 12 juli een demodag waar niet alleen de laatste onbemande systemen gedemonstreerd worden, maar waar ook diverse professionals uit het netwerk van Skytools aanwezig zijn om vragen van belangstellenden te beantwoorden.

De Skytools Airshow 2018 is gericht op professionele gebruikers, waaronder mensen werkzaam bij overheden en het bedrijfsleven en natuurlijk ook ROC en ROC-light operators. Deelname is kosteloos, maar belangstellenden dienen zich wel vooraf aan te melden.

Demonstraties en experts

Tijdens de demodagen worden uiteenlopende drones gedemonstreerd, waaronder de Mavic Pro, Phantom 4, Inspire 1&2, M200, M210, M210 RTK en M600 van DJI. Ook zijn er demonstraties met de Zenmuse X5, X5S en X7 camera’s van DJI, alsook demonstraties van kabeldrones, laserscanners en thermische camera’s.

Onder de experts bevinden zich video- en fotospecialisten, een thermograaf, een laserscanning specialist, dronepiloten, een adviseur wet- en regelgeving, een opleidingsadviseur, een fotogrammetrie-specialist en een adviseur op het gebied van koop, lease of huur. Ook Dronewatch is vertegenwoordigd.

Data en aanmelden

De Skytools Airshow 2018 vindt plaats op donderdag 5 en 12 juli van 10:00 tot 16:00 uur bij Skytools, Kreekkade 1a, Heinenoord. Aanmelden via Dronewatch is helaas niet meer mogelijk.

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier