Kijken: The Magic of Keukenhof

‘Inception meets Keukenhof’, zo kun je onderstaande dronevideo van ’s werelds bekendste voorjaarspark het beste omschrijven. In opdracht van Keukenhof maakte Dronewatch onlangs drone-opnamen van het park, ten behoeve van een promovideo. Het magische licht en de geometrische vormen inspireerden ons tot het maken van een eigen edit met daarin flink wat visuele effecten.

Op basis van de dronebeelden maakten we ook een korte promovideo, die door Keukenhof op Facebook werd geplaatst. De video werd daar binnen korte tijd tienduizenden keren bekeken. Dronewatch verzorgde zowel de lucht- en grondbeelden als de montage van deze promo:

En voor de liefhebber hierbij nog een langere dronevideo van de Keukenhof, maar dan zonder de special effects uit de eerste video.

Sowieso was deze opdracht een leuk vervolg op ons eerste project in Keukenhof, drie jaar geleden. Toen nog was het dronevliegen slechts een hobby, waaruit later Dronewatch is ontstaan!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier