Dronebeelden Volvo Ocean Race van Team Brunel meest episch

Over een paar weken zit de Volvo Ocean Race er weer op. Eind juni komen de zeilboten aan in Scheveningen, na een maandenlange tocht in extreme weercondities. Dit jaar werden er voor het eerst volop dronebeelden gemaakt door deelnemende teams. Wat ons betreft zijn de beelden van Team Brunel toch wel het meest episch. Zeker hun laatste video is spectaculair.

Opstijgen en landen

Dat er heel wat komt kijken bij het opstijgen en landen vanaf een zeilboot kun je in onderstaande video zien, met als toepasselijke titel ‘How to Drone’. Mocht je zelf ook met het idee rondlopen om je drone een keer vanaf een boot te laten opstijgen, check dan ook nog even deze tips.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier