Kijken: racedrone filmt zeilboot van Team Brunel in Göteborg

De Volvo Ocean Race zit er bijna op, de zeilschepen komen bijna aan in Scheveningen. Terugkijkend op deze editie van de grootste zeilrace ter wereld kunnen we wel stellen dat deze race voor het eerst volop werd gefilmd door drones. En dan niet alleen door gewone cameradrones, maar een paar dagen geleden ook door een paar racedrones van de heren van de Drone Racing League. Zij filmden de boot van Team Brunel in de haven van Göteborg, en dat levert weer eens dynamische shots op!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier