Kijken: racedrone filmt zeilboot van Team Brunel in Göteborg

De Volvo Ocean Race zit er bijna op, de zeilschepen komen bijna aan in Scheveningen. Terugkijkend op deze editie van de grootste zeilrace ter wereld kunnen we wel stellen dat deze race voor het eerst volop werd gefilmd door drones. En dan niet alleen door gewone cameradrones, maar een paar dagen geleden ook door een paar racedrones van de heren van de Drone Racing League. Zij filmden de boot van Team Brunel in de haven van Göteborg, en dat levert weer eens dynamische shots op!

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak kans op deze backpack t.w.v. € 199,-!

We hebben weer een mooie winactie lopen! Wil jij deze Torvol Drone Adventure Backpack ter waarde van € 199,- winnen? Check snel onze review en lees hoe je kans maakt op een hagelnieuw exemplaar van deze backpack voor outdoor beeldmakers!