Nieuws

DJI stelt ‘Bigger Picture’ productlancering uit

Dronemaker DJI heeft in een email aan persrelaties laten weten dat het ‘See the Bigger Picture’ evenement dat oorspronkelijk plaats zou vinden op 18 juli in New York wordt uitgesteld. Het bedrijf geeft als reden aan dat het nog niet klaar is om haar nieuwste innovatie aan de wereld te tonen. Een nieuwe datum is nog niet bekend gemaakt.

Nog niet gereed

Wat DJI precies gaat presenteren op 18 juli is nog niet bekend. Volgens eerdere geruchten gaat het om een opvolger van de Mavic Pro, maar ook de Phantom 5 wordt vaak genoemd als product dat binnenkort het levenslicht gaat zien. Maar hoe dan ook is DJI blijkbaar nog niet klaar voor de introductie van haar nieuwste systeem. Dat blijkt uit een email die is verzonden aan het team van DroneDJ:

Thank you for RSVP’ing for the ‘See the Bigger Picture’ event on July 18th. Today we are making the difficult decision to push back the event. DJI is committed to introducing the most high-quality, cutting-edge technology in the market. We will postpone ‘See the Bigger Picture’ so we can deliver according to our standard of innovation. User experience is our top priority, and we wanted to ensure we can exceed our customers’ expectations for our technology by the time of the event. Please stay tuned for more information. Thank you for your continued interest and support.

Unicum

Het mag gerust een unicum genoemd worden dat DJI een productlancering uitstelt. Mogelijk is de storm aan negatieve reacties die loswam na de aankondiging van de eerste Mavic Pro daar debet aan: toen duurde het nog maanden voordat DJI de drone in grote aantallen kon uitleveren, en veel klanten vonden dat het bedrijf te vroeg op de grote trom had geslagen. Ook werd DJI in het verleden bekritiseerd vanwege het op de markt brengen van systemen die nog kinderziekten vertoonden.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier