Video

Kijken: racedrone volgt downhiller tijdens bosafdaling

Neem een getalenteerde FPV dronepiloot, een mountainbiker met stalen zenuwen en een stijle afdaling door een bos. Het resultaat is de video FLY RIDE. Dronepiloot Airblastr nam het vliegwerk voor zijn rekening, de afdaling werd gemaakt door Dylan Siggers. Veel epischer kan het bijna niet. Of toch wel? Kijk een oordeel zelf!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Kijken: racedrone volgt downhiller tijdens bosafdaling

  • Wow, snoeihard achteruit tussen de bomen doo. Kun je wel vliegen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier