Kijken: racedrone volgt downhiller tijdens bosafdaling

Neem een getalenteerde FPV dronepiloot, een mountainbiker met stalen zenuwen en een stijle afdaling door een bos. Het resultaat is de video FLY RIDE. Dronepiloot Airblastr nam het vliegwerk voor zijn rekening, de afdaling werd gemaakt door Dylan Siggers. Veel epischer kan het bijna niet. Of toch wel? Kijk een oordeel zelf!

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over een volledige ROC vergunning.

1 gedachte over “Kijken: racedrone volgt downhiller tijdens bosafdaling

  • 18 juli 2018 om 07:25
    Permalink

    Wow, snoeihard achteruit tussen de bomen doo. Kun je wel vliegen.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier