Video

Kijken: dronebeelden van het WK zeezeilen in Den Haag

Vorige week vonden voor de kust van Scheveningen de inshore wedstrijden plaats van het WK zeezeilen 2018. Op drie verschillende up- en downwind banen namen teams van over de hele wereld het tegen elkaar op. Dat deden ze in drie klassen, afhankelijk van de lengte van de boot (tien tot zeventien meter). In opdracht van North Sails verzorgde Dronewatch vanaf het water én vanuit de lucht een impressie van het event. Als je van zeilen houdt, kijk dan beslist even naar deze impressie!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier