Kijken: Italiaanse sferen in Zuid-Limburg

Om in Italiaanse sferen te komen hoef je deze zomer echt niet ver te reizen: een trip naar Zuid-Limburg volstaat. Het karakteristieke heuvellandschap lijkt mede door de droogte momenteel meer op Toscane dan op een Nederlandse provincie. Filmmaker en dronepiloot Brend Muyrers van BMdrone-Mediashots toog samen met een acteur op een Vespa en een actrice in een Italiaanse oldtimer naar Wijngoed Fromberg om deze sfeervolle video op te nemen.

- Advertentie -
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Eén gedachte over “Kijken: Italiaanse sferen in Zuid-Limburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.