Kijken: Italiaanse sferen in Zuid-Limburg

Om in Italiaanse sferen te komen hoef je deze zomer echt niet ver te reizen: een trip naar Zuid-Limburg volstaat. Het karakteristieke heuvellandschap lijkt mede door de droogte momenteel meer op Toscane dan op een Nederlandse provincie. Filmmaker en dronepiloot Brend Muyrers van BMdrone-Mediashots toog samen met een acteur op een Vespa en een actrice in een Italiaanse oldtimer naar Wijngoed Fromberg om deze sfeervolle video op te nemen.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Eén gedachte over “Kijken: Italiaanse sferen in Zuid-Limburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.