Nieuws

Dit zijn de BN’ers die meedoen aan Drone Masters

In Shownieuws is bekend gemaakt welke bekende Nederlanders mee gaan doen aan het programma Drone Masters, dat vanaf 30 augustus wekelijks te zien is op SBS6. Onder de deelnemers zijn tv-chefkok Rudolph van Veen, kickbokser Remy Bonjasky en presentatrice Tanja Jess. Ook boerin Bertie Steur, danser Timor Steffens, acteur Tim Haars en actrice Fockeline Ouwerkerk doen mee aan de strijd.

Opdrachten

Elke aflevering moeten de BN’ers verschillende opdrachten doen. Zo moeten de deelnemers met hun drone een biertje bezorgen op een terras, fotograferen ze stuntende motorcrossers vanuit de lucht en bedenken ze zelf het scenario voor de videoclip van een bekende artiest. Kortom: er is een foto-opdracht, een behendigheidsopdracht én een video-opdracht.

Iedere week wordt één van de kandidaten weggestemd door een jury, bestaande uit regisseur Tim Oliehoek en drone-expert Wiebe de Jager. De presentatie van het programma is in handen van Dennis van der Geest. De kandidaat die als laatste overblijft mag zich Drone Master 2018 noemen.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier