Kijken: 6K dronevideo van de Dolomieten

Dat je met de Inspire 2 in combinatie met een Zenmuse X7 camera beelden van bioscoopkwaliteit kunt schieten blijkt wel uit onderstaande video die onlangs werd opgenomen in de Dolomieten. Youtuber Electric Life installeerde voorafgaand aan de opname de hagelnieuwe Apple ProRes RAW-update op de camera, die filmopnamen in 6K Ultra HD mogelijk maakt. Het levert in ieder geval prachtige beelden op van Val Gardena in Zuid-Tirol.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over een volledige ROC vergunning.

1 gedachte over “Kijken: 6K dronevideo van de Dolomieten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier