Video

Kijken: 7 uur aan 4K drone-opnamen van landschappen

De zomervakantie is weer afgelopen en de meeste Nederlanders zijn weer aan het werk. Wil jij het vakantiegevoel nog even vasthouden? Dan is de dronevideo ‘Earth from Above’ wel wat voor jou. In totaal bevat de video maar liefst 7 uur aan 4K drone-opnamen van prachtige landschappen over de hele wereld. De ambient soundtrack maakt het geheel helemaal af.

Apple TV screensaver

Bij het bekijken van de video (en nee, we hebben hem nog niet helemaal uitgekeken..) moesten we meteen denken aan de prachtige screensavers die in de Apple TV zijn ingebouwd. Voor wie geen Apple TV heeft: als deze even niet gebruikt wordt, dan krijg je na verloop van tijd prachtige hoge-resolutie videobeelden te zien van landschappen en steden, naar verluidt deels gefilmd door drones, en absoluut een lust voor het oog.

De video ‘Earth from Above’ bevat dus urenlang aan 4K dronemateriaal. Wij herkenden locaties uit IJsland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen en de Fiji eilanden, maar er komen nog veel meer prachtige plekken voorbij. De rustgevende beelden worden ook nog eens ondersteund door relaxte muziek, perfect dus om weer helemaal zen te worden na je eerste paar hectische werkdagen…

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier