Video

Kijken: ‘A Journey Through Autumn’

Langzaam maar zeker komt er een einde aan de zomer, die dit jaar buitengewoon heet en droog was. Dat betekent dat veel bomen al herfstkleuren aan beginnen te nemen. Dat is een feest voor de dronefotograaf en -videomaker, want geen ander seizoen kent zoveel mooie en warme kleuren.

Reis door de herfst

Wil jij alvast wat inspiratie opdoen voor je komende dronevideo? Check dan de video A Journey Through Autumn, die in het Britse graafschap Sussex werd gemaakt door Sam Moore van Visual Air. In een rustig tempo wisselen prachtige herfstbeelden elkaar af, ondersteund door een prachtige soundtrack en bijpassende geluidsopnamen.

De video werd opgenomen met behulp van een Mavic pro voor de luchtbeelden en een Sony A7r2 op een MG V2 gimbal voor de grondbeelden.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier