Terugluisteren: BNR ‘Ask me Anything’ met Jörgen Raymann over drones

Vandaag stond het BNR-radioprogramma ‘Ask me Anything’ met presentator Jörgen Raymann een uur lang in het teken van drones. Aan de hand van vragen van luisteraars gingen Wiebe de Jager van Dronewatch en Rob van Nieuwland van branchevereniging DARPAS op diverse onderwerpen in. De uitzending is nu in zijn geheel terug te luisteren, in de vorm van een podcast.

Hoe groot is de drone-industrie en welke rol speelt ons land in die drone-business? Hoe lang duurt het nog voor we constant drones boven ons hoofd zien vliegen, hoe zit het met de regels en de veiligheid, gaan drones oorlogen beslissen en wat is een anti-drone drone? Deze en andere vragen komen allemaal aan bod in de uitzending.

Beluister podcast

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier