Pro

Ebook ‘Unmanned: A Drone Story’ tijdelijk gratis te downloaden

Denk jij er wel eens over om professioneel dronepiloot te worden? Dan is het boek ‘Unmanned: A Drone Story’ van Matt Harmsworth iets voor jou. In het boek vertelt Harmsworth op een persoonlijke manier over de beginjaren van de drone business en hoe hij met zijn bedrijf ROAVR met vallen en opstaan uitgroeide tot een succesvolle drone-operator. De digitale versie van het boek is tijdelijk gratis te downloaden bij Amazon.

Valkuilen vermijden

Voordat je het boek Unmanned op je e-reader zet is het goed om te weten dat het niet om een studieboek gaat waarin je stap voor stap krijgt uitgelegd hoe je dronepiloot wordt of hoe je succesvol kunt ondernemen in de dronesector, waarschuwt de auteur in de beschrijving. Wat niet wil zeggen dat het boek je niet kan helpen als startende drone-ondernemer: waarschijnlijk kun je na het lezen ervan een paar valkuilen vermijden waar de auteur wél in is gestapt.

Unmanned is vooral het persoonlijke levensverhaal van Matt Harmsworth, die ooit als droom had om helikopterpiloot te worden, maar vanwege slechte ogen een andere professie moest kiezen. In 2012 liep hij tegen het fenomeen drone aan en besloot om zich daar in te gaan verdiepen. Van het één kwam het ander en uiteindelijk richtte hij ROAVR UAS op, een succesvolle drone-onderneming in Schotland met klanten over de hele wereld.

Het boek geeft een leuk inkijkje in de stormachtige ontwikkeling van de dronesector in het Verenigd Koninkrijk. Harmsworth vertelt niet alleen over de meest uiteenlopende projecten en wat daar allemaal bij kwam kijken, hij heeft ook tientallen dronepiloten opgeleid. Dat het geen makkelijke business is blijkt wel uit de nodige anekdotes. Ook als het gaat om regelgeving heeft Harmsworth een aantal interessante dingen te melden. Het boek bevat bovendien een sectie over het filmen met drones.

Gratis downloaden

Het boek is zowel digitaal als in gedrukte vorm te koop bij Amazon. Ter introductie is het ebook tot 9 november gratis te downloaden. Je hoeft daarvoor alleen maar een account te hebben bij Amazon, vervolgens kun je het ebook via amazon.nl met één druk op de knop downloaden. Je kunt het ebook vervolgens in de Kindle App of op een Kindle e-reader lezen.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier