Video

Kijken: herfstkleuren op Landgoed Groeneveld

Een beetje afhankelijk van waar je woont in het land zijn de herfstkleuren nu op z’n mooist. Zo ook op landgoed Groeneveld, dat gelegen is rond het gelijknamige kasteel aan de rand van Baarn. De boompartijen in het park vertonen felle herfstkleuren en dat levert vanuit de lucht en bij een laagstaande zon prachtige beelden op. De opnamen werden gemaakt met een DJI Mavic 2 Pro, voorzien van een PGYTECH ND8 filter.

Wil jij ook nog profiteren van al het moois dat het herfstseizoen te bieden heeft? Wacht dan niet te lang, want voor je het weet zijn de bomen weer kaal. Neem voordat je gaat vliegen nog even onze 10 tips voor het maken van herfstopnamen door, zodat je verzekerd bent van goed beeldmateriaal.

Meer dronevideo’s van mooie Nederlandse locaties vind je op het toeristische contentplatform Show Me Holland.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

2 gedachten over “Kijken: herfstkleuren op Landgoed Groeneveld

 • John Post

  Weer een hele mooie video Wiebe. Jammer dat Youtube weer niet zo goed weet om te gaan met de herfstkleuren. Compressie maakt het geheel nogal ‘blurry’. Toch misschien voor dit soort video’s Vimeo overwegen? Ik zelf wissel dit ook nog wel eens af.

  Beantwoorden
  • Avatar foto Wiebe de Jager

   Dank je John! Ja, Vimeo zou ik eigenlijk vaker moeten inzetten. Toch blijf ik terugkeren naar Youtube. Soort van lock-in effect denk ik…

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier