Video

Kijken: Dolomiti Hyperlapse

Dankzij de Mavic 2 Pro en Zoom is het maken van hyperlapse-opnamen tegenwoordig een fluitje van een cent. Je stelt de gewenste route in, kiest de intervalsnelheid en de gewenste lengte van het shot en de drone doet de rest. Maar techniek is lang niet alles: een hyperlapse wordt pas echt mooi bij de juiste weersomstandigheden en een geschikt decor. In de dronevideo Dolomiti Hyperlapse worden deze twee elementen op een fantastische manier gecombineerd.

De video werd gemaakt door de Italiaanse dronepiloot Gianluca Simonella. Ter ondersteuning van de beelden koos hij voor de soundtrack van Interstellar, wat het geheel nog epischer maakt. Veel uitleg geeft Simonella niet bij de video, behalve dan dat zijn video een eerbetoon is aan de Dolomieten. Waarvan akte.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier