#advPro

TUS EXPO EUROPE: ‘Het enige Europese drone event echt gericht op toepassingen & eindgebruiker industrieën’

Van 17 tot en met 18 januari 2019 staat Ahoy Rotterdam in het teken van The Unmanned Systems Expo Europe 2019 (TUS Expo Europe 2019). TUS Expo Europe is naast de ‘dronetech’ focus sterk gericht op toepassingen & eindgebruiker industrieën. Dit komt terug in het gehele programma aan activiteiten: beurs, congres, (partner) summits, matchmaking, tours en live demo’s. Daarnaast is TUS Europe is sinds de eerste editie het enige echt Europese evenement, jaarlijks met minimaal 50% internationale (Europese) bezoekers.

Toonaangevende partijen

Onder de deelnemers bevinden zich toonaangevende producenten en eindgebruikers uit de drone-industrie waaronder Shell, Dedrone, Bavak Security Group, DroneProvide, DHL, Flyability, Nationale Politie, Vinci Group, Ministerie van Defensie en vele anderen.

Conferentie & summits

Tijdens de conferentie kom je alles te weten over Unmanned Systems op het gebied van: infrastructuur, agricultuur, inspectie en onderhoud, bouwsector, space, security, maritiem, energie en verkeersmanagement. Daarnaast deelt spreker Kay Wackwitz van DroneII zijn toekomstvisie inclusief trends en ontwikkelingen op het gebied van drones.

Tijdens TUS Expo Europe 2019 vindt er een aantal interessante summits plaats, waaronder: Regulations & ATM Summit (i.s.m. GUTMA, CANSO, EUROCONTROL), Security Summit (i.s.m. Nationale Politie, TNO Defense Research) en een European Industry Outlook (i.s.m. DroneII). Voor een compleet overzicht van het programma bezoek tusexpo.com/side-events-and-summits.

Samenwerking met InfraTech

Tus Expo Europe 2019 vindt tegelijkertijd plaats met InfraTech. Met 600 exposanten en ruim 21.000 bezoekers is InfraTech veruit de belangrijkste beurs voor de infrastructuur in Nederland. InfraTech bereikt de complete keten. InfraTech verzamelt de infrastructuur sector onder één dak.

Exclusieve actie voor Dronewatch lezers

Het bezoeken van de TUS Expo Europe is gratis na voorregistratie via de website. Wil je ook toegang tot de exclusieve conferentie, dan kun je een Conference pass aanschaffen vanaf 250 euro.

Profiteer van 10% korting op toegang conferentie TUS Expo Europe 2019
Lezers van Dronewatch krijgen tot 15 december de mogelijkheid om conferentie kaarten aan te schaffen met 10% korting. Gebruik hiervoor de code: DW19. Ga naar tusexpo.com/registration om te registreren.

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier