De leukste drone-kerstcartoons van 2018: Gatwick en Brexit

Kerstmis is een tijd van reflectie, een moment om de dingen eens in een wat bredere context te plaatsen. Zeker als het gaat om drones is dat dit jaar hard nodig, zeker gezien de ontwikkelingen rond Gatwick. Het is dan ook niet vreemd dat de meeste drone-kerstcartoons dit jaar om dat nieuwsfeit draaien, soms met een uitstapje naar de Brexit. Hierbij een overzicht van de leukste cartoons.

Dronewatch wenst je fijne kerstdagen!

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Eén gedachte over “De leukste drone-kerstcartoons van 2018: Gatwick en Brexit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.