Video

Kijken: winters Moezellandschap, gefilmd met Mavic 2 Zoom & Osmo Pocket

Onlangs kregen we van Kamera Express een leuke nieuwe gadget toegestuurd: de Osmo Pocket van DJI, met het verzoek om deze eens goed in de praktijk te testen en onze ervaringen met je te delen. Daar zeggen we natuurlijk geen ‘nee’ tegen. We besloten om de kleine camera en de Mavic 2 Zoom bij wijze van eerste praktijktest mee te nemen op een korte trip naar de Moezel, om er daar een korte reisvideo mee te maken.

Berijpte bomen

Tegen beter weten in hadden we ons stiekem verheugd op een dik pak sneeuw in het Moezelgebied tussen Trier en Mehring, waar de reis heen ging. Maar helaas was er net als in Nederland weinig sneeuw te bekennen. Toch was er sprake van een wondermooi winterlandschap, als gevolg van stevige rijp aan de bomen op een wat grotere hoogte.

Een goed excuus dus om een deel van de Moselsteig te bewandelen, een markante wandelroute met een totale lengte van 365 km, langs de bochten van de Moezel in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Deze route strekt zich uit langs glooiende wijngaarden, rotsachtige heuvels en flinke stukken bos, met om de zoveel tijd een prachtig uitzicht over de rivier die traag door het dal stroomt.

Aankomende review

Onderstaande video geeft alvast een aardige indruk van de beelden die uit de Osmo Pocket komen rollen, aangevuld met een paar droneshots gemaakt met de Mavic 2 Zoom. Je leest veel meer over de Osmo Pocket in onze aankomende review.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier