Terugkijken: Na het nieuws (BNNVARA) over drones nabij vliegvelden

Wat valt er te doen tegen drones die vliegen op plekken waar dat niet de bedoeling is, zoals bij vliegvelden? Die vraag stond centraal in de talkshow Na het nieuws van BNNVARA, waarin presentator Renze Klamer in gesprek gaat met Wiebe de Jager van Dronewatch over de vraag waarom vliegveld Londen Gatwick werd gesloten nadat er meldingen binnenkwamen van drones, wat er tegen ongewenste drones gedaan kan worden en of we ons überhaupt zorgen moeten maken.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Eén gedachte over “Terugkijken: Na het nieuws (BNNVARA) over drones nabij vliegvelden

  • 3 februari 2019 om 17:17
    Permalink

    Geachte Heren…. komt er nog een nederlandse handleiding voor YUNEEC TYPHOON H PRO REALSENSE maar wanneer

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.