Terugkijken: Na het nieuws (BNNVARA) over drones nabij vliegvelden

Wat valt er te doen tegen drones die vliegen op plekken waar dat niet de bedoeling is, zoals bij vliegvelden? Die vraag stond centraal in de talkshow Na het nieuws van BNNVARA, waarin presentator Renze Klamer in gesprek gaat met Wiebe de Jager van Dronewatch over de vraag waarom vliegveld Londen Gatwick werd gesloten nadat er meldingen binnenkwamen van drones, wat er tegen ongewenste drones gedaan kan worden en of we ons überhaupt zorgen moeten maken.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Terugkijken: Na het nieuws (BNNVARA) over drones nabij vliegvelden

  • 3 februari 2019 om 17:17
    Permalink

    Geachte Heren…. komt er nog een nederlandse handleiding voor YUNEEC TYPHOON H PRO REALSENSE maar wanneer

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!