Achtergrond

Terugkijken: Na het nieuws (BNNVARA) over drones nabij vliegvelden

Wat valt er te doen tegen drones die vliegen op plekken waar dat niet de bedoeling is, zoals bij vliegvelden? Die vraag stond centraal in de talkshow Na het nieuws van BNNVARA, waarin presentator Renze Klamer in gesprek gaat met Wiebe de Jager van Dronewatch over de vraag waarom vliegveld Londen Gatwick werd gesloten nadat er meldingen binnenkwamen van drones, wat er tegen ongewenste drones gedaan kan worden en of we ons überhaupt zorgen moeten maken.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Terugkijken: Na het nieuws (BNNVARA) over drones nabij vliegvelden

  • Geachte Heren…. komt er nog een nederlandse handleiding voor YUNEEC TYPHOON H PRO REALSENSE maar wanneer

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier