Video

Kijken: 4K dronevideo ‘Above the Rocky Mountains’

Wist je dat dronevideo’s uitermate rustgevend kunnen zijn? Dat geldt zeker voor de 4K dronevideo Above the Rocky Mountains, die maar liefst 70 minuten duurt. De video toont een van ’s werelds beroemdste bergketens vanuit een uniek droneperspectief, gecombineerd met rustgevende muziek en subtiele natuurgeluidsopnamen. In de video komen de highlights van de Canadian Rockies uitgebreid aan bod, waaronder Banff, de Icefield Parkway en Lake Louise.

Ambient Aerial Film

De video is van het genre Ambient Aerial Film, uitgebracht door Nature Relaxation Films. Het idee is dat je lekker ontspannen raakt als je de beelden bekijkt. Iets wat zeker moet lukken, gezien het lage tempo van de shots en de speciaal voor deze video gemaakte soundtrack van The Cynic Project.

Uit de beschrijving van de video: “Gedurende 70 minuten kunnen kijkers genieten van een ongelooflijk ontspannende luchtreis gevuld met ontzagwekkende uitzichten op majestueuze bergtoppen, verborgen watervallen, eindeloze dennenbossen en superblauwe meren en rivieren van de iconische wildernis van de Rockies van Alberta, Canada – waaronder Banff, Lake Louise, Moraine Lake, Peyto Lake, Bow Lake, Mistaya Canyon en Icefield Parkway.”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Kijken: 4K dronevideo ‘Above the Rocky Mountains’

  • John Post

    Prachtige beelden alleen veel van dezelfde locatie. BTW. Op dubbele snelheid is de muziek ook nog heel goed te volgen. 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier