Video

Kijken: ‘Before Sunrise – Winter in the Alps’ (5K dronevideo)

Voor de meeste Nederlanders staat de voorjaarsvakantie voor de deur. Veel mensen uit Noord-Nederland zijn al naar de wintersportgebieden vertrokken, de regio’s Midden en Zuid trekken er dit weekend op uit. Tijd om in de stemming te komen met de schitterende 5K dronevideo ‘Before Sunrise – Winter in the Alps’.

De beelden werden in barre omstandigheden geschoten met een DJI Inspire 2 met Zenmuse X7 camera. Die biedt de mogelijkheid om in 5K te filmen, en dat is precies wat maker 5kdigitalfilm gedaan heeft. De beelden werden gemaakt in Tirol, Oostenrijk.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier