Kijken: FPV dronebeelden van stuntende skiërs

Voor de meeste Nederlanders zit de wintersport er helaas weer op. Maar niet getreurd, want met deze FPV dronebeelden van een paar stuntende skiërs en snowboarders kom je nog even helemaal terug in de sneeuwstemming. Niet op wintersport geweest? Ook dan is deze dronevideo van Johnny FPV het bekijken waard, al was het maar om zijn vliegkunsten.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Kijken: FPV dronebeelden van stuntende skiërs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!