Kijken: FPV dronebeelden van stuntende skiërs

Voor de meeste Nederlanders zit de wintersport er helaas weer op. Maar niet getreurd, want met deze FPV dronebeelden van een paar stuntende skiërs en snowboarders kom je nog even helemaal terug in de sneeuwstemming. Niet op wintersport geweest? Ook dan is deze dronevideo van Johnny FPV het bekijken waard, al was het maar om zijn vliegkunsten.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Eén gedachte over “Kijken: FPV dronebeelden van stuntende skiërs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.