Video

Kijken: FPV dronebeelden van stuntende skiërs

Voor de meeste Nederlanders zit de wintersport er helaas weer op. Maar niet getreurd, want met deze FPV dronebeelden van een paar stuntende skiërs en snowboarders kom je nog even helemaal terug in de sneeuwstemming. Niet op wintersport geweest? Ook dan is deze dronevideo van Johnny FPV het bekijken waard, al was het maar om zijn vliegkunsten.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Kijken: FPV dronebeelden van stuntende skiërs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier