#advPro

Profiteer nu van €100 korting op een ticket voor de Commercial UAV Expo Europe

Van 8 tot 10 april 2019 vindt in RAI Amsterdam de eerste editie van de Commercial UAV Expo Europe plaats. De expo bestaat uit twee onderdelen: een beursvloer die gratis toegankelijk is, en een conferentieprogramma met lezingen over uiteenlopende toepassingen en onderwerpen. Lezers van Dronewatch kunnen de conferentie met €100 korting bezoeken.

Marktgedreven

Het credo van de Commercial UAV Expo Europe is ‘verticaal georiënteerd, marktgedreven’. Dat betekent dat professionals uit allerlei sectoren kunnen zien en luisteren welke specifieke toepassingen van drones er voor hun specifieke industrie beschikbaar zijn, in plaats van dat de drone centraal staat en de gebruiker zelf de vertaalslag naar de eigen praktijk moet zien te maken.

Het bezoeken van de beursvloer is geheel kosteloos. Het aantal standhouders is aanzienlijk en er komen nog steeds bedrijven bij. Geregistreerde bezoekers zijn ook van harte welkom op de netwerkreceptie. Daarnaast kan men ook het beurstheater bezoeken, waar verschillende presentaties worden gehouden over onder andere de ontwikkeling van de dronesector, SESAR-JU projectupdates, de laatste innovaties van universiteiten en previews van aankomende producten van standhouders.

Conferentie en lezerskorting

De Commercial UAV Expo Europe biedt ook een uitgebreid conferentieprogramma, waarin de meest uiteenlopende markttoepassingen aan de orde komen. Denk aan de inzet van drones voor het uitvoeren van geautomatiseerde inspecties, ter ondersteuning van forensisch onderzoek en de mogelijkheden op het gebied van landbouw en search&rescue. Er is in het programma ook aandacht voor counter-drone ontwikkelingen, regelgeving en de ontwikkelingen op het gebied van AI.

Lezers van Dronewatch kunnen tot en met 7 april profiteren van €100 korting op de entreeprijs voor het conferentiegedeelte. Voer daartoe de kortingscode ‘DRW100’ in op de registratiepagina om te profiteren van deze korting. Het is mogelijk om een ticket te kopen voor de volledige conferentie, of voor één van de conferentiedagen. Vroegboekers profiteren bovendien van extra korting!

Gratis beursbezoek

Wie alleen de beursvloer wil bezoeken dient zich ook te registreren, tot 8 april zijn daar geen kosten aan verbonden. Bezoek de website van de Commercial UAV Expo Europe voor meer informatie over de standhouders, het beursprogramma en de registratieprocedure.

Registreer nu

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier