Video

Kijken: next level dronebeelden van kitesurfer bij windkracht 8

Om voor de kust van Noordwijk te gaan kitesurfen bij windkracht 8 en een temperatuur van net geen 10ºC is één ding, maar om dat te doen terwijl er ook nog eens een FPV racedrone om je heen zoemt, dan moet je toch echt wel over een flinke dosis lef beschikken. Dat geldt voor kitesurfer Lasse Walker, maar zeker ook voor de dronepiloot die deze beelden maakte….

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lasse Walker (@lassewalker) op

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier