Video

Kijken: Adventure, de #1 winnende video in de SkyPixel 2018 contest

Onlangs lieten we je de de winnende dronefoto’s zien die in de prijzen vielen bij de SkyPixel Aerial Photo & Video Contest 2018. De komende weken is het de beurt aan de dronevideo’s die door de jury bekroond werden. We beginnen de serie met de video Adventure: A Collection of Moments & Memories van de Australische filmmaker Ain Raadik. 

Voor zijn werk als Director, Videographer & Editor reisde Raadik de afgelopen jaren naar de mooiste locaties in Nieuw-Zeeland, Japan en Australië, en veel daarvan zie je in deze video voorbij komen. 

Geloof het of niet, maar alle aerial shots werden gemaakt met een doodgewone Mavic Pro. Dankzij de uitgekiende color grading weet Raadik het uiterste uit de footage te halen, en dat zie je goed terug. De unieke scenes, indrukwekkende timelapse shots en het sfeervolle sound design maken de video tot een terechte winnaar. 

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier