Kijken: dronevideo en 360º luchtfoto van de brandschade aan de Notre Dame

Afgelopen week legde een uitslaande brand een groot deel van de Notre Dame in Parijs in de as. Gelukkig bleef de structuur van de kathedraal behouden, zodat er in ieder geval een basis is voor de wederopbouw. Maar dat de schade aanzienlijk is blijkt uit deze dronevideo en een hoogwaardige 360º luchtopname van het historische kerkgebouw.

Videobeelden

360º luchtfoto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier