#adv

Doe mee aan de Skytools Aerial Battle 2019 en maak kans op een Inspire 2!

Ben jij – of ken jij – een dronepiloot met uitstekende videoskills? Ben je in voor een wedstrijd waarbij je samen met een compagnon kans maakt op een trip naar IJsland, om daar met de nieuwste apparatuur de ultieme dronefilm op te nemen? Wil je bovendien meedingen naar de hoofdprijs in de vorm van een Inspire 2 met Zenmuse X7? Doe dan mee aan de Skytools Aerial Battle 2019!

Aanleiding

Het vak van filmmaker is nog nooit zo opwindend geweest. Dankzij gimbals, drones en de nieuwste camera’s kun je tegenwoordig opnamen van Hollywoodkwaliteit maken. Maar het vergt wel vakmanschap, creativiteit en een flinke dosis ervaring om een aansprekend visueel verhaal te vertellen.

Om opkomend talent aan te moedigen om nog betere dronevideo’s te maken organiseert Skytools dit jaar voor de eerste keer de Aerial Battle 2019. Het doel is om te laten zien wat voor creatieve mogelijkheden topkwaliteit drones tegenwoordig bieden. En hoe kan dat nu beter dan middels een filmopdracht met IJsland als decor?

De voorselectie

Teams die bestaan uit twee personen worden uitgedaagd om hun beste dronevideo tot nu toe in te sturen. Een professionele jury bepaalt vervolgens welke zes teams doorgaan naar de volgende ronde: de pitch. Aanmelden en insturen kan tot 16 mei 2019.

De pitch

De zes teams die door de voorselectie komen worden gevraagd om een pitch in te sturen, waarin ze uitleggen wat ze in IJsland willen gaan doen. Denk aan een concept en storyboard, een indruk van de stijl, en de globale planning op locatie. Op 22 juni maakt de jury bekend welke twee teams doorgaan naar de daadwerkelijke battle. De vorm van de pitch mag je zelf bepalen.

Op IJsland staan 2 terreinwagens klaar met daarin de modernste apparatuur voor aerial filmwerk

De battle

De winnende teams krijgen in augustus of september vijf dagen de tijd om in IJsland opnamen te maken. Na aankomst op Reykjavik staan er twee terreinwagens klaar, gevuld met de nieuwste apparatuur uit het assortiment van Skytools: een Inspire 2 met Zenmuse X7, een X7 lenzenset, een DJI Mavic 2 Pro en 2x de GoPro Hero 7.

Elk team krijgt 1.000 euro zakgeld, naar eigen inzicht te besteden. Teams mogen ook eigen camera’s meenemen. Naast de opnamen voor de uiteindelijke film moeten de teams ook opnamen maken voor een ‘making of’ video.

De finale

Na terugkomst uit IJsland hebben de twee teams nog twee weken de tijd om hun film te monteren. De film wordt op een nog te bepalen datum gepresenteerd aan de jury. Ook de ‘making of’ video wordt meegenomen in de beoordeling. Het winnende team mag zich ‘Beste drone team van 2019’ noemen. De hoofdprijs is een DJI Inspire 2 met Zenmuse X7!

Aanmelden en inzendingen

Wil jij meedoen aan de Skytools Aerial Battle 2019? Kijk dan snel op aerialbattle.nl en meld je vóór 16 mei aan! Bekijk voordat je je inschrijft eerst de algemene voorwaarden. Nieuwsgierig naar de inzendingen tot nu toe? Check de playlist met ingezonden video’s!

De hoofdprijs: een DJI Inspire 2 met Zenmuse X7
Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier