Kijken: 4K dronevideo van Kefalonia (Griekenland)

Op zoek naar inspiratie voor je komende zomervakantie? Bekijk dan deze dronevideo van het Griekse eiland Kefalonia, gemaakt door Sander Coppens van het Bredase bedrijf XL Creations. De beelden werden gemaakt met een DJI Inspire 1 met Zenmuse X5 camera. De droneshots werden gefilmd in 4K-resolutie, voor optimale beeldkwaliteit en behoud van detail.

Mediterrane sfeer

Kefalonia ligt in de Ionische Zee en ligt bijna in het uiterste westen van Griekenland. Het ligt ten noorden van het eiland Zakynthos en net ten zuiden van het eiland Lefkas. Het eilandje Ithaka ligt noordoostelijk bijna tegen Kefalonia aan. Dankzij de warme zomers heerst er een mediterrane sfeer op het eiland.

In de video komen de volgende locaties aan bod: Myrtos Beach, Fiscardo, Melissani cave, Argostoli, Assos, The Venetian Castle ruins, Mount Ainos, Petani Beach en nog een paar andere mooie plekken op het eiland.

Inzending

De video is één van de inzendingen voor de Skytools Aerial Battle 2019, waarvoor je nog tot 16 mei kunt inzenden.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier