Nieuw bij de KNVvL: theorielessen ROC-Light

Vanaf juni 2019 kun je bij de KNVvL niet alleen het door de overheid geaccrediteerde theorie-examen ROC-light afleggen, maar ook gericht les hiervoor volgen. In één dag nemen de docenten jou mee door de gehele lesstof en ben jij verzekerd van de beste voorbereiding op het examen. De kosten voor les en examen zijn € 485,-.

De docenten van KNVvL zijn allen expert op het gebied van luchtvaart, drones en wetgeving. Zij brengen de cursist alle kennis bij die nodig is om het ROC-Light certificaat te behalen. Startpunt hierbij is de syllabus ‘Basiskennis Remotely Piloted Aircraft Systems Light vliegen’, die men na inschrijving voor het examen ontvangt.

Tarieven

Het complete les- en examenpakket biedt de KNVvL aan voor € 485. Koffie, thee en broodjes zijn bij de prijs inbegrepen. Vanaf juni vindt er tevens een tariefsverlaging plaats voor het losse theorie-examen en het herexamen. Een los examen (inclusief lesmateriaal en luchtvaartkaart) kost dan slechts € 150, het tarief voor het herexamen is bepaald op € 100.

Data en inschrijven

Via het KNVvL Examinering Instituut (KEI) kan je het examen- en opleidingsprogramma bekijken. Aanmelden voor het examen en/of de theorielessen kan je direct doen via de link op deze website.

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier